آشپزی

طرز تهیه 2 غذای محلی قم و نکات مربوط به آن

غذاهای محلی همواره نمایانگر آیین و سنت های قدیم یک شهر هستند. تمام منطقه ها ایران غذاهای مخصوص خود را دارند و قم نیز یکی از آن هاست. در این مطلب می خواهیم به طرز تهیه دو نمونه از غذاهای معروف قم بپردازیم که در بیشتر خانه های ساکنین این شهر طبخ می گردد. آش...

30 اردیبهشت 1402

طرز تهیه املت مدیترانه ای لذیذ و مقوی به روش اصلی

املت مدیترانه ای یکی از مجذوب کننده ترین و خوشمزه و خوش آب و رنگ ترین انواع املت است که در مدت زمانی کوتاه آماده می گردد.

27 اردیبهشت 1402

فوت و فن فریز کردن مواد غذایی

برای مهمانی شیرینی خریدید و اندازه کمی از آن مصرف شده؛ از سوپ دیشب شما کمی به جای مانده و فردا هم منزل نیستید. برای بیشتر افراد، تنها راهکار در چنین مواقعی نگهداری آن ها داخل فریزر است.

21 فروردین 1402

طرز تهیه کیک ساده اسفنجی با پف زیاد و بافت عالی

ایرانی ها همیشه در مهمان نوازی و پذیرایی زبان زد بوده اند و یکی از پایه های اصلی سفره های پذیرایی ایرانی ها انواع کیک و شیرینی های مخصوص است. یکی از کیک هایی که زنان کدبانوی ایرانی همیشه آن را تهیه می کنند کیک پرتقالی است که نوعی از کیک اسفنجی به شمار می...

4 فروردین 1402

5 نکته مهم برای تهیه کنسرو ذرت در منزل

ذرت یکی از دانه های خوراکی بسیار خوشمزه و پر هوادار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ ها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی ها استفاده می گردد. ما معمولا ذرت...

6 بهمن 1401

طرز تهیه 20 غذا خوشمزه در یک چشم به هم زدن

در طرز تهیه این غذا ها سعی شده است که کمترین مواد استفاده گردد و هم به نوعی غذا های نو، فوری و خوشمزه است.

26 دی 1401

طرز تهیه کله گیپا؛ غذای سنتی یزد

کله گیپا یکی از غذاهای محلی یزد و اردکان است که در میراث فرهنگی ثبت شده است. در طبخ کله گیپا از کله و سیرابی گوسفندی استفاده می گردد، از همین رو ممکن است طعم آن برای همه خوشایند نباشد اما مطمئن باشید که امتحان کردن این غذای ملی و مقوی خالی از لطف نیست و...

8 دی 1401

کیک خرمالو؛ یک پیشنهاد مجذوب کننده برای شب چله

خبرنگارانـ کیک ها ازجمله دسرها و عصرانه های خوشمزه و دلپذیر در سراسر جهان هستند که در انواع میوه ای، خامه ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می شوند که هرکدام هواداران خاص خود را دارند. کیک های میوه ای به علت عطر و بوی میوه تازه ای که در آنها به کار رفته است، همواره...

23 آذر 1401

راهنمای جامع سفر به شهر ریو دو ژانیرو ، قسمت دوم

سفر به شهر ریو دو ژانیروهمراهان همیشگی خبرنگاران در مقاله قبل با شهر ریو دو ژانیرو ، آب و هوا و حمل و نقل در آن آشنا شدید. در این مقاله قصد داریم تا نگاهی کلی بر جاذبه های گردشگری و مراکز خرید و رستوران های ریو دو ژانیروداشته باشیم. با خبرنگاران همراه...

18 آذر 1401

طرز تهیه دنت خانگی

طرز تهیه دنت خانگی مرحله به مرحله آموزش داده شده است.

3 مهر 1401

پف و سیاهی اطراف چشم را با یک سیب از بین ببرید

اگرچه روش های مختلفی برای مراقبت از پوست و مو موجود است ولی روش های طبیعی و استفاده از مواد ارگانیک و غیر شیمیایی بدون تردید یکی از مطلوب ترین راهکارها است زیرا مواد شیمیایی در دراز مدت عوارض جانبی نیز خواهد داشت.

1 مهر 1401

مزه دار کردن گوشت چنجه با مرینیت یونانی

مرینیت ترکیبی مایع برای نرم کردن گوشت و مزه دار کردن آن است که قبل از پخت گوشت را در آن می خوابانند. مرینیت ها به علت داشتن ترکیبات اسیدی مثل سرکه یا آب میوه، سبب می شوند بافت گوشت تا حدی تجزیه گردد. در نتیجه چاشنی ها راحت تر وارد گوشت شده و باعث مزه دار...

17 شهریور 1401

طرز تهیه فیله استریپس بیکن پیچ به سبک سولیکو

بیکن آبداری که دور فیله پیچیده شده باشد یک غذای هیجان انگیز برای هواداران بیکن و فیله است. فیله استریپس بیکن پیچ طعم فوق العاده ای دارد و مواد اولیه آن بسیار ساده است. حتما شما هم همواره از قبل در فریزرتان بیکن و فیله مرغ ذخیره نموده اید. وقت آن رسیده که...

16 شهریور 1401

طرز تهیه خامه؛ از کارخانه تا سبد خرید شما

خامه یکی از مهم ترین محصولات فاز چرب شیر است. فاز چرب شیر از نظر اقتصادی بسیار با اهمیت و یکی از اصلی ترین عوامل تعیین کننده قیمت شیر است. فاز چرب شیر، تامین کننده اسیدهای چرب و ویتامین های محلول در چربی است و نقش مهمی در خواص بافتی و کارکردی انواع محصولات...

15 شهریور 1401

طرز تهیه همبرگر با سویا

همبرگر با سویا یک غذای رژیمی و اگر به آن گوشت اضافه نکنید گیاهی است. همبرگر را می توانید جای سرخ کردن گریل کنید تا سالم تر باشد. در ادامه طرز تهیه همبرگر با سویا را بخوانید، برای داشتن طعم بهتر بعد از آماده شدن همبرگرتان یک عدد پنیر گودای ورقه ای قرار دهید...

15 شهریور 1401

طرز تهیه سه نوع سس برای مرغ سوخاری ؛ چاشنی هایی خانگی، متفاوت و دلپذیر

بسیاری از مردم در تهیه مرغ سوخاری در آشپزخانه خودشان به مشکل برمی خورند و نتیجه مطلوبی نمی گیرند. با این که این غذا بسیار ساده به نظر می رسد ولی همان طور که گفته شد تا وقتی که خودتان آن را با لوازم محدود آشپزخانه تان تهیه نکنید متوجه سختی پختن آن نمی شوید....

14 شهریور 1401

طرز تهیه سالاد پاستا با سبزیجات، معجونی از طعم و رنگ

خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات...

25 مرداد 1401

نقش اینفلوئنسر مارکتینگ در بازاریابی دیجیتال گردشگری

میراث آریا/ این خبر پیرامون نقش اینفلوئنسر مارکتینگ در بازاریابی دیجیتال گردشگری برای شما نگارش شده است.

2 مرداد 1401

طرز تهیه زولبیا بامیه با طعم بازاری

زولبیا بامیه از جمله در منطقه خاورمیانه و بعضی کشورهای شمال آفریقا مثل الجزایر است. اگر چه تقریبا در تمام ایام سال می توانید از مغازه های قنادی و شیرینی فروشی زولبیا و بامیه تهیه کنید اما روزهای ماه مبارک رمضان با طعم شیرین این لذیذ در کنار دسرهایی مثل...

19 تیر 1401

دستور پخت کشک بادمجان

کشک بادمجان یک غذای خوشمزه ایرانی است که با مواد اولیه ساده ای که در خانه بیشتر مردم وجود دارند، تهیه می گردد. این غذا مملوء از طعم های شگفت انگیز است و به عنوان یک پیش غذای عالی همراه با مقداری نان گرم سرو می گردد.

9 تیر 1401
تعداد: (39)