آشپزی

این بقچه پلوی خوشمزه رو همین امروز درست کن!

ته دیگ باب دل همگان است! به هر سبک و مدلی که باشد در دلبری کردن استاد است! تصور نان سرخ شد ه طعم گرفته و خرچ خرچ آن زیر دندان هم دلچسب است!

15 شهریور 1402

درمان دیسک کمر با خواص بامیه

بامیه یکی از گیاهان پرکاربرد به خصوص در آشپزی ایرانی است که طعم فوق العاده ای دارد. خواص بامیه تنها در آشپزی خلاصه نمی گردد و این گیاه خواص دارویی و درمانی بسیاری دارد.

31 مرداد 1402

تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی با 60 ایده خلاقانه و خاص

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای مجلسی ما ایرانی هاست که در مجالس مختلف مان از مراسم عروسی گرفته تا نذری این غذا سرو می گردد. بنابراین علاوه بر آموزش طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مهم است که بتوانید تزیین زرشک پلو با مرغ مجلسی را هم با ایده های خاص بدانید. در ادامه...

9 تیر 1402

ساق عروس، یک شیرینی جالب برای تمام فصول

با اینکه نام این شیرینی کمی عجیب است و شاید به نظر می آید فقط مخصوص مرنام عروسی است ولی واقعیت این طور نیست و شیرینی ساق عروس ازجمله شیرینی های خشک و سبک و مناسب برای تمام سال است.

6 تیر 1402

کباب تابه ای تبریزی، ساده و خوشمزه

تاوا کبابی یکی از کباب های خوشمزه تبریزی است. شاید شما فکر کنید این غذا فرقی با کباب تابه ای ندارد، ولی طعم و مزه این غذا بسیار متفاوت و لذیذتر است.

18 خرداد 1402

طرز تهیه 2 غذای محلی قم و نکات مربوط به آن

غذاهای محلی همواره نمایانگر آیین و سنت های قدیم یک شهر هستند. تمام منطقه ها ایران غذاهای مخصوص خود را دارند و قم نیز یکی از آن هاست. در این مطلب می خواهیم به طرز تهیه دو نمونه از غذاهای معروف قم بپردازیم که در بیشتر خانه های ساکنین این شهر طبخ می گردد. آش...

30 اردیبهشت 1402

طرز تهیه املت مدیترانه ای لذیذ و مقوی به روش اصلی

املت مدیترانه ای یکی از مجذوب کننده ترین و خوشمزه و خوش آب و رنگ ترین انواع املت است که در مدت زمانی کوتاه آماده می گردد.

27 اردیبهشت 1402

فوت و فن فریز کردن مواد غذایی

برای مهمانی شیرینی خریدید و اندازه کمی از آن مصرف شده؛ از سوپ دیشب شما کمی به جای مانده و فردا هم منزل نیستید. برای بیشتر افراد، تنها راهکار در چنین مواقعی نگهداری آن ها داخل فریزر است.

21 فروردین 1402

طرز تهیه کیک ساده اسفنجی با پف زیاد و بافت عالی

ایرانی ها همیشه در مهمان نوازی و پذیرایی زبان زد بوده اند و یکی از پایه های اصلی سفره های پذیرایی ایرانی ها انواع کیک و شیرینی های مخصوص است. یکی از کیک هایی که زنان کدبانوی ایرانی همیشه آن را تهیه می کنند کیک پرتقالی است که نوعی از کیک اسفنجی به شمار می...

4 فروردین 1402

5 نکته مهم برای تهیه کنسرو ذرت در منزل

ذرت یکی از دانه های خوراکی بسیار خوشمزه و پر هوادار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ ها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی ها استفاده می گردد. ما معمولا ذرت...

6 بهمن 1401

طرز تهیه 20 غذا خوشمزه در یک چشم به هم زدن

در طرز تهیه این غذا ها سعی شده است که کمترین مواد استفاده گردد و هم به نوعی غذا های نو، فوری و خوشمزه است.

26 دی 1401

طرز تهیه کله گیپا؛ غذای سنتی یزد

کله گیپا یکی از غذاهای محلی یزد و اردکان است که در میراث فرهنگی ثبت شده است. در طبخ کله گیپا از کله و سیرابی گوسفندی استفاده می گردد، از همین رو ممکن است طعم آن برای همه خوشایند نباشد اما مطمئن باشید که امتحان کردن این غذای ملی و مقوی خالی از لطف نیست و...

8 دی 1401

کیک خرمالو؛ یک پیشنهاد مجذوب کننده برای شب چله

خبرنگارانـ کیک ها ازجمله دسرها و عصرانه های خوشمزه و دلپذیر در سراسر جهان هستند که در انواع میوه ای، خامه ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می شوند که هرکدام هواداران خاص خود را دارند. کیک های میوه ای به علت عطر و بوی میوه تازه ای که در آنها به کار رفته است، همواره...

23 آذر 1401

راهنمای جامع سفر به شهر ریو دو ژانیرو ، قسمت دوم

سفر به شهر ریو دو ژانیروهمراهان همیشگی خبرنگاران در مقاله قبل با شهر ریو دو ژانیرو ، آب و هوا و حمل و نقل در آن آشنا شدید. در این مقاله قصد داریم تا نگاهی کلی بر جاذبه های گردشگری و مراکز خرید و رستوران های ریو دو ژانیروداشته باشیم. با خبرنگاران همراه...

18 آذر 1401

طرز تهیه دنت خانگی

طرز تهیه دنت خانگی مرحله به مرحله آموزش داده شده است.

3 مهر 1401

پف و سیاهی اطراف چشم را با یک سیب از بین ببرید

اگرچه روش های مختلفی برای مراقبت از پوست و مو موجود است ولی روش های طبیعی و استفاده از مواد ارگانیک و غیر شیمیایی بدون تردید یکی از مطلوب ترین راهکارها است زیرا مواد شیمیایی در دراز مدت عوارض جانبی نیز خواهد داشت.

1 مهر 1401

مزه دار کردن گوشت چنجه با مرینیت یونانی

مرینیت ترکیبی مایع برای نرم کردن گوشت و مزه دار کردن آن است که قبل از پخت گوشت را در آن می خوابانند. مرینیت ها به علت داشتن ترکیبات اسیدی مثل سرکه یا آب میوه، سبب می شوند بافت گوشت تا حدی تجزیه گردد. در نتیجه چاشنی ها راحت تر وارد گوشت شده و باعث مزه دار...

17 شهریور 1401

طرز تهیه فیله استریپس بیکن پیچ به سبک سولیکو

بیکن آبداری که دور فیله پیچیده شده باشد یک غذای هیجان انگیز برای هواداران بیکن و فیله است. فیله استریپس بیکن پیچ طعم فوق العاده ای دارد و مواد اولیه آن بسیار ساده است. حتما شما هم همواره از قبل در فریزرتان بیکن و فیله مرغ ذخیره نموده اید. وقت آن رسیده که...

16 شهریور 1401

طرز تهیه خامه؛ از کارخانه تا سبد خرید شما

خامه یکی از مهم ترین محصولات فاز چرب شیر است. فاز چرب شیر از نظر اقتصادی بسیار با اهمیت و یکی از اصلی ترین عوامل تعیین کننده قیمت شیر است. فاز چرب شیر، تامین کننده اسیدهای چرب و ویتامین های محلول در چربی است و نقش مهمی در خواص بافتی و کارکردی انواع محصولات...

15 شهریور 1401

طرز تهیه همبرگر با سویا

همبرگر با سویا یک غذای رژیمی و اگر به آن گوشت اضافه نکنید گیاهی است. همبرگر را می توانید جای سرخ کردن گریل کنید تا سالم تر باشد. در ادامه طرز تهیه همبرگر با سویا را بخوانید، برای داشتن طعم بهتر بعد از آماده شدن همبرگرتان یک عدد پنیر گودای ورقه ای قرار دهید...

15 شهریور 1401
تعداد: (44)