غذاهای محلی همواره نمایانگر آیین و سنت های قدیم یک شهر هستند. تمام منطقه ها ایران غذاهای مخصوص خود را دارند و قم نیز یکی از آن هاست. در این مطلب می خواهیم به طرز تهیه دو نمونه از غذاهای معروف قم بپردازیم که در بیشتر خانه های ساکنین این شهر طبخ می گردد. آش...
املت مدیترانه ای یکی از مجذوب کننده ترین و خوشمزه و خوش آب و رنگ ترین انواع املت است که در مدت زمانی کوتاه آماده می گردد.
برای مهمانی شیرینی خریدید و اندازه کمی از آن مصرف شده؛ از سوپ دیشب شما کمی به جای مانده و فردا هم منزل نیستید. برای بیشتر افراد، تنها راهکار در چنین مواقعی نگهداری آن ها داخل فریزر است.
ایرانی ها همیشه در مهمان نوازی و پذیرایی زبان زد بوده اند و یکی از پایه های اصلی سفره های پذیرایی ایرانی ها انواع کیک و شیرینی های مخصوص است. یکی از کیک هایی که زنان کدبانوی ایرانی همیشه آن را تهیه می کنند کیک پرتقالی است که نوعی از کیک اسفنجی به شمار می...
ذرت یکی از دانه های خوراکی بسیار خوشمزه و پر هوادار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ ها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی ها استفاده می گردد. ما معمولا ذرت...
در طرز تهیه این غذا ها سعی شده است که کمترین مواد استفاده گردد و هم به نوعی غذا های نو، فوری و خوشمزه است.
کله گیپا یکی از غذاهای محلی یزد و اردکان است که در میراث فرهنگی ثبت شده است. در طبخ کله گیپا از کله و سیرابی گوسفندی استفاده می گردد، از همین رو ممکن است طعم آن برای همه خوشایند نباشد اما مطمئن باشید که امتحان کردن این غذای ملی و مقوی خالی از لطف نیست و...
خبرنگارانـ کیک ها ازجمله دسرها و عصرانه های خوشمزه و دلپذیر در سراسر جهان هستند که در انواع میوه ای، خامه ای، شکلاتی، پنیری و... تهیه می شوند که هرکدام هواداران خاص خود را دارند. کیک های میوه ای به علت عطر و بوی میوه تازه ای که در آنها به کار رفته است، همواره...
سفر به شهر ریو دو ژانیروهمراهان همیشگی خبرنگاران در مقاله قبل با شهر ریو دو ژانیرو ، آب و هوا و حمل و نقل در آن آشنا شدید. در این مقاله قصد داریم تا نگاهی کلی بر جاذبه های گردشگری و مراکز خرید و رستوران های ریو دو ژانیروداشته باشیم. با خبرنگاران همراه...
اگرچه روش های مختلفی برای مراقبت از پوست و مو موجود است ولی روش های طبیعی و استفاده از مواد ارگانیک و غیر شیمیایی بدون تردید یکی از مطلوب ترین راهکارها است زیرا مواد شیمیایی در دراز مدت عوارض جانبی نیز خواهد داشت.
مرینیت ترکیبی مایع برای نرم کردن گوشت و مزه دار کردن آن است که قبل از پخت گوشت را در آن می خوابانند. مرینیت ها به علت داشتن ترکیبات اسیدی مثل سرکه یا آب میوه، سبب می شوند بافت گوشت تا حدی تجزیه گردد. در نتیجه چاشنی ها راحت تر وارد گوشت شده و باعث مزه دار...
بیکن آبداری که دور فیله پیچیده شده باشد یک غذای هیجان انگیز برای هواداران بیکن و فیله است. فیله استریپس بیکن پیچ طعم فوق العاده ای دارد و مواد اولیه آن بسیار ساده است. حتما شما هم همواره از قبل در فریزرتان بیکن و فیله مرغ ذخیره نموده اید. وقت آن رسیده که...
خامه یکی از مهم ترین محصولات فاز چرب شیر است. فاز چرب شیر از نظر اقتصادی بسیار با اهمیت و یکی از اصلی ترین عوامل تعیین کننده قیمت شیر است. فاز چرب شیر، تامین کننده اسیدهای چرب و ویتامین های محلول در چربی است و نقش مهمی در خواص بافتی و کارکردی انواع محصولات...
همبرگر با سویا یک غذای رژیمی و اگر به آن گوشت اضافه نکنید گیاهی است. همبرگر را می توانید جای سرخ کردن گریل کنید تا سالم تر باشد. در ادامه طرز تهیه همبرگر با سویا را بخوانید، برای داشتن طعم بهتر بعد از آماده شدن همبرگرتان یک عدد پنیر گودای ورقه ای قرار دهید...
بسیاری از مردم در تهیه مرغ سوخاری در آشپزخانه خودشان به مشکل برمی خورند و نتیجه مطلوبی نمی گیرند. با این که این غذا بسیار ساده به نظر می رسد ولی همان طور که گفته شد تا وقتی که خودتان آن را با لوازم محدود آشپزخانه تان تهیه نکنید متوجه سختی پختن آن نمی شوید....
خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات...
میراث آریا/ این خبر پیرامون نقش اینفلوئنسر مارکتینگ در بازاریابی دیجیتال گردشگری برای شما نگارش شده است.
زولبیا بامیه از جمله در منطقه خاورمیانه و بعضی کشورهای شمال آفریقا مثل الجزایر است. اگر چه تقریبا در تمام ایام سال می توانید از مغازه های قنادی و شیرینی فروشی زولبیا و بامیه تهیه کنید اما روزهای ماه مبارک رمضان با طعم شیرین این لذیذ در کنار دسرهایی مثل...
کشک بادمجان یک غذای خوشمزه ایرانی است که با مواد اولیه ساده ای که در خانه بیشتر مردم وجود دارند، تهیه می گردد. این غذا مملوء از طعم های شگفت انگیز است و به عنوان یک پیش غذای عالی همراه با مقداری نان گرم سرو می گردد.