مزه دار کردن گوشت چنجه با مرینیت یونانی

به گزارش وبلاگ آمیتیس تک، مرینیت ترکیبی مایع برای نرم کردن گوشت و مزه دار کردن آن است که قبل از پخت گوشت را در آن می خوابانند. مرینیت ها به علت داشتن ترکیبات اسیدی مثل سرکه یا آب میوه، سبب می شوند بافت گوشت تا حدی تجزیه گردد. در نتیجه چاشنی ها راحت تر وارد گوشت شده و باعث مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه می شوند. هنگام کباب کردن انواع گوشت، حرارت بالایی به آنها می رسد که ممکن است سبب به وجود آمدن مواد مضری روی سطح گوشت کبابی گردد و مرینیت به علت مواد اسیدی که دارد مانع از تشکیل این مواد شیمیایی می گردد و در عین حال از خشک شدن گوشت جلوگیری می نماید. (با 9 ماده غذایی برای خنثی سازی عوامل سرطان زا ناشی از پخت گوشت آشنا شوید.)

مزه دار کردن گوشت چنجه با مرینیت یونانی

یونانی ها کباب های مختلفی دارند و از ترکیب های مختلفی برای مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه استفاده می نمایند. اگر دوست دارید با یکی از روش های یونانی مرینیت کردن آشنا شوید این مطلب را بخوانید و مرینیت یونانی را در گوشت کبابی چنجه امتحان کنید.

مواد لازم برای مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه

  • لیمو ترش آبدار دو عدد
  • روغن زیتون یک چهارم پیمانه
  • سیر (رنده شده) سه حبه
  • پونه یا نعنا تازه (خردشده) دو قاشق غذاخوری
  • آویشن تازه یک قاشق چایخوری
  • برگ بو یک عدد
  • نمک دریایی یک قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه دانه درشت یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه مرینیت برای مزه دار کردن گوشت چنجه

مرحله اول

آب دو لیمو ترش را بگیرید و داخل کاسه ای کوچک بریزید و روغن زیتون را به آرامی به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کامل ترکیب گردد. دقت کنید که اگر روغن زیتون را ناگهانی اضافه کنید نمی تواند با آبلیمو حل گردد.

مرحله دوم

سیر، پونه، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. این مواد همگی باید خردشده باشند. آویشن اگر تازه باشد عطر و طعم بهتری دارد و اگر بتوانید پونه تازه داخل آن بریزید خوش طعم تر می گردد. بعلاوه اگر نمک دریایی گیر نیاوردید، از نمک معمولی بهره ببرید. حالا برای مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه آن را به مدت 4-5 ساعت در این مرینیت بخوابانید.

نکاتی برای مزه دار کردن گوشت کبابی چنجه

  • مرینیت را می توانید برای یک هفته در ظرف در بسته داخل یخچال نگه دارید. اما قبل از استفاده از مرینیت حتما ده دقیقه بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
  • اگر تکه های گوشت بزرگ بود بهتر است برای مدت هشت تا 24 ساعت در مرینیت بمانند.
  • این مرینیت به سبک یونانی می تواند برای هر گوشت کبابی کاربرد داشته باشد، اما به خصوص گوشت بره را خوش طعم تر می نماید.
  • همانطور که برای نرم کردن چنجه و گوشت کبابی باید از فوت و فن هایی بهره ببرید، نگهداری گوشت هم اصولی دارد که می توانید آن ها را کتاب کاله بخوانید.
منبع: کتاب کاله

به "مزه دار کردن گوشت چنجه با مرینیت یونانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مزه دار کردن گوشت چنجه با مرینیت یونانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید