کباب تابه ای تبریزی، ساده و خوشمزه

به گزارش وبلاگ آمیتیس تک، تاوا کبابی یکی از کباب های خوشمزه تبریزی است. شاید شما فکر کنید این غذا فرقی با کباب تابه ای ندارد، ولی طعم و مزه این غذا بسیار متفاوت و لذیذتر است.

کباب تابه ای تبریزی، ساده و خوشمزه

کباب تابه ای تبریزی یا تاوا کباب قبلا در تنور پخته و در یک ظرف پهن می شد. تاوا کباب با دورچین های مختلف از سبزیجات تهیه می گردد و با کته زعفرانی سرو می گردد و می تواند برای رهایی از دستورهای پخت یکنواخت گزینه خوبی باشد. امروز در مجله اینترنتی وبلاگ آمیتیس تک طرز تهیه تاوا کبابی را به شما آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه تاوا کباب

  • گوشت چرخ نموده مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله 500 گرم
  • پیاز یک عدد
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری
  • پوره گوجه فرنگی 3 قاشق غذا خوری
  • گوجه 2 عدد
  • زعفران دم نموده غلیظ به اندازه لازم
  • فلفل سبز تند 2 عدد
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زنجبیل، کاری، پاپریکا و سماق به اندازه لازم

طرز تهیه کباب تابه ای تبریزی

مرحله اول از تهیه کباب تابه ای تبریزی

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید سپس آب پیاز را بگیرید. حتما این کار را انجام دهید تا باعث شل شدن کباب نگردد سپس به همراه گوشت و تمام ادویه های گفته شده و کمی زعفران خوب هم بزنید.

مرحله دوم

در این مرحله باید مواد کباب را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید این مرحله در تهیه یک تاوا کباب بسیار موثر است باید حالتی چسبناک پیدا کند، اگر مایه کباب را خوب ورز ندهیم در هنگام سرخ شده ترک می خورد ولی اگر خوب ورز بخورد تا خاتمه پخت به صورت یکدست و یکنواخت باقی می ماند.

مرحله سوم

بعد از این که گوشت را خوب ورز دادیم داخل کاسه ای قرار دهید و روی کاسه را بپوشانید سپس برای یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خورد گوشت برود و بافت منسجم تری پیدا کند.

مرحله چهارم

در ادامه داخل یک تابه روحی یا تلفون کمی روغن ریخته و مایه کباب را داخل تابه پهن کنید سپس تابه را روی حرارت میانه به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا کم کم پخته و آب گوشت کشیده گردد سپس دو طرف کباب را سرخ کنید و در سرانجام رب گوجه را با پوره گوجه و کمی زعفران آب رقیق کنید و روی کباب بریزید حالا برش های گوجه فرنگی و فلفل را نیز قرار دهید و بگذارید تا کم کم سس غلیظ و گوجه ها پخته شوند. نوش جان!

نکات کلیدی در کباب تابه ای تبریزی

  • می توانید از دورچین های مختلف مانند پیاز یا قارچ کبابی نیز در تهیه این تاوا کبابی بهره ببرید.
  • می توانید تاوا کبابی را برنگردانید و فقط همان سمت سرخ گردد و طرف دیگر با آب گوجه و رب پخته گردد.
  • حرارت باید کم باشد تا مغز پخت گردد.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع دسرهای خانگی با سه قلم مواد بستنی خانگی درست کنید را مطالعه کنید.منبع: پیام دلتا

به "کباب تابه ای تبریزی، ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کباب تابه ای تبریزی، ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید