مرکز آمار: تولید گوشت قرمز 19 درصد افزایش یافت

به گزارش وبلاگ آمیتیس تک، مرکز آمار اعلام کرد: تیرماه امسال در مجموع 36 هزار و 200 تن گوشت قرمز تولید شد که نسبت به ماه قبل 19 درصد افزایش نشان می دهد.

مرکز آمار: تولید گوشت قرمز 19 درصد افزایش یافت

به گزارش گروه اقتصادی وبلاگ آمیتیس تک، بر اساس نتایج آمارگیری کشتار دام کشتارگاه های رسمی کشور در تیرماه امسال که توسط مرکز آمار منتشر شد، سهم گوشت گاو و گوساله از تولید گوشت قرمز بیش از سایر انواع دام بوده است.

براساس این گزارش در ماه گذشته 20 هزار و 400 تن گوشت گاو و گوساله، 12 هزار و 400 تن گوشت گوسفند و بره و 709 تن گوشت از انواع دام های دیگر تولید شده است.

مقایسه عملکرد کشتارگاه های رسمی کشور در تیر ماه امسال نسبت به ماه مشابه سال گذشته، نشان دهنده افزایش 44 درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است.

همچنین مقدار تولید گوشت در تیر 1399 نسبت به ماه مشابه سال 1398 برای گوسفند و بره 46 درصد، برای بز و بزغاله 35 درصد، برای گاو و گوساله 45 درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش 95 درصد افزایش داشته و برای شتر و بچه شتر 24 درصد کاسته شده است.

نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می دهد مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه های رسمی کشور در تیر 1399 نسبت به خرداد 1399 در حدود 19 درصد افزایش داشته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "مرکز آمار: تولید گوشت قرمز 19 درصد افزایش یافت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مرکز آمار: تولید گوشت قرمز 19 درصد افزایش یافت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید