14 مواد غذایی که ما نادرست نگهداری می کنیم

به گزارش وبلاگ آمیتیس تک، ما عادت داریم همه چیز را در یخچال های خود ذخیره کنیم: میوه ها، سبزیجات، شیرینی ها، نان ها. بعضی افراد نیز سس ها، مارمالاد و قوطی ها را در یخچال های خود نگه می دارند. اما اغلب فکر می نمایند، نگهداری مواد غذایی مانند کنسروها و رب گوجه های باز شده داخل قوطی عمر آنها را افزایش می دهد، در واقع می تواند برای محصولات مضر باشد.

14 مواد غذایی که ما نادرست نگهداری می کنیم

به گزارش وبلاگ آمیتیس تک به نقل از بیتوته ، ما دریافتیم که چگونه مواد غذایی مختلف را باید نگهداری کنیم. و یک لیست کوچک برای شما آماده نموده ایم.

مواردی که باید در یک کمد نگهداری گردد و در معرض نور خورشید باشد:

نان به بهترین شکل در یک جعبه نان محکم بسته با کمی نمک نگهداری می گردد که باعث محافظت از آن در قالب می گردد. اگر یک نان را در کیسه سوپر مارکت ها بگذارید، نرم خواهد ماند، اما یک فرصت عظیم وجود دارد که ظرف چند روز آن را با قالب بپوشانید.

کیسه های پلاستیکی اجازه نمی دهند نان نفس بکشد و رطوبت بالایی را ایجاد می نمایند که قارچ ها واقعاً دوست دارند. با این حال، نگه داشتن نان در یخچال نیز بهترین ایده نیست زیرا، در دماهای پایین تر، آب به طور قابل توجهی سریعتر تبخیر می گردد و بنابراین نان خیلی سریع کم رنگ می گردد.

به هر حال، اگر می خواهید نان را به مدت طولانی نگهداری کنید، می توانید آن را در فریزر بگذارید. 4-6 ماه تازه می ماند.

انبار کردن شکلات آسان است. بهتر است در مکانی سرد و تاریک نگهداری گردد. و نباید آن را در یخچال بگذارید. اختلاف دما منجر به ظهور مقداری آب تغلیظ شده روی سطح می گردد که به پلاک سفید تبدیل می شوند. این واقعاً روی طعم تأثیر نمی گذارد، اما باعث می گردد شکلات بسیار غیر جذاب باشد.

اعتقاد بر این است که عسل ماندگاری خاصی ندارد. تقریباً می توانید برای همواره ذخیره کنید. مهمترین چیز این است که به درستی آن را ذخیره کنید. شما باید عسل را در مکانی سرد و تاریک نگه دارید، اما نه یخچال. در یخچال ممکن است شکرک بزند و بعضی از خواص خوب آن از بین برود.

روغن زیتون باید در دمای اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید ذخیره گردد. اما آن را درون یخچال قرار ندهید: دمای پایین منجر به تشکیل قطعات سفید در روغن می گردد.

برای اینکه پیاز و سیر تازه برای مدت طولانی تازه نگه داشته شوند، آنها را به بهترین شکل در یک محل خشک و سرد قرار بدهید، به عنوان مثال یک جعبه کوچک در کمد یا کابینت. اگر پیاز زیادی دارید، می توانید آنها را داخل توری به یکدیگر گره بزنید و آویزان نگه دارید.

پیاز و سیر در یخچال سریعتر خراب می شوند، بیشتر به این دلیل است که همه آن ها در یک جا قرار می گیرند.

چیزهایی که می توانند در قفسه آشپزخانه یا روی یک میز نگهداری شوند:

پرتقال و سایر مرکبات را می توان درست روی میز آشپزخانه نگهداری کرد. آنها به زودی خراب نمی شوند. برای این کار از یخچال استفاده نکنید - درجه حرارت پایین میوه باعث می گردد مزه میوه بهتر بماند و برای سلامتی شما مفید باشد.

ذخیره آووکادو کار سختی است. اگر میوه رسیده است ، می توانید آن را در یخچال نگه دارید زیرا درجه حرارت پایین باعث می گردد که از بد شدن آن جلوگیری گردد. اما اگر میوه هنوز به طور کامل نرسیده باشد، نباید آن را در یخچال نگه دارید زیرا سرما باعث کند شدن فرایند رسیدن می گردد.

خیار ممکن است در یخچال نگهداری گردد، اما فقط برای چند روز. دمای پایین باعث می گردد خیارها خیلی سریع پوسیده شوند. برای اینکه هرچه بیشتر سبزیجات تازه نگه داشته گردد، باید آن را در خارج از یخچال نگه دارید. خیار را همواره قبل از مصرف بشویید زیرا سریع پیر می گردد. اگر می خواهید سبزیجات را به مدت طولانی نگهداری کنید. آنها را خشک کنید و اطراف آن را دستمال بپیچید و درون یخچال قرار بدهید.

بادمجان فقط قادر به تحمل درجه حرارت پایین نیست. در یخچال، این سبزیجات نرم می شوند و همه ویژگی های خوب خود را خیلی سریع از دست می دهند. آنها بهتر است در دمای خنک اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شوند.

اگر واقعاً می خواهید گوجه فرنگی را درون یخچال قرار دهید، این کار را نکنید که باعث می گردد طعم طبیعی خود را از دست داده و آنها را بی مزه بخورید. هوای سرد فرایند رسیدن طبیعی گوجه فرنگی را کند می نماید و غشاهای نازک داخل آنها را از بین می برد. این همان چیزی است که گوجه فرنگی را آبدارتر می نماید. آنها باید در یک محفظه یا جعبه با تهویه مناسب در دمای اتاق نگهداری شوند.

مواردی که به بهترین وجه در یخچال ذخیره می شوند:

زنان خانه دار اغلب در خصوص بهترین مکان برای نگهداری تخم مرغ بحث می نمایند. بعضی می گویند فقط در یخچال می توانند تازه بمانند و بعضی دیگر می گویند که باید در دمای اتاق نگهداری شوند. اما هر دو گروه موافق هستند: آنها نباید در درب یخچال نگهداری شوند زیرا اختلاف دما در واقع ماندگاری تخم مرغ را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. و متخصصان توصیه نمی نمایند تخم مرغ ها را از ظروفی که در آن فروخته می شوند، جدا نمایند تا آنها برای مدت زمان طولانی تر تازه بمانند.

به نظر می رسد نگهداری از آرد آسان است اما در واقع اینگونه نیست. رطوبت زیاد و درجه حرارت زیاد ممکن است باعث بروز اشکالات و ظاهر آرد گردد و برای مصرف غیرممکن خواهد شد. بهترین گزینه یک کوزه بسته است که در یخچال یا کمد نگهداری می گردد. دما باید بین 50 تا 65 درجه فارنهایت باشد.

با وجود این واقعیت که بسیاری از ما آجیل (مغزها) را در دمای اتاق ذخیره می کنیم، این بهترین گزینه نیست. بعضی از آنها (به عنوان مثال بادام و گردو) فقط به مدت 1-2 هفته در دمای گرم قابل نگهداری هستند و پس از آن بد می شوند.

بهتر است از آجیل در برابر نور خورشید، رطوبت و دمای زیاد محافظت گردد. آنها را باید در یخچال نگهداری کنید. به این ترتیب، آنها را می توانید تا 9 ماه نگه دارید.

کرفس برخلاف جعفری پسر عموی خود ، باید در یخچال نگهداری گردد. اما آن را در پاکت پلاستیکی قرار ندهید، زیرا باعث پوسیدگی آن می گردد. با این وجود می توانید از فویل آلومینیومی بهره ببرید.

منبع: جام جم آنلاین

به "14 مواد غذایی که ما نادرست نگهداری می کنیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "14 مواد غذایی که ما نادرست نگهداری می کنیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید