طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ؛ 2 دستور تهیه متفاوت

به گزارش وبلاگ آمیتیس تک، ساندویچ فیله مرغ یکی از خوشمزه ترین ساندویچ ها هم در ایران و هم خارج از ایران است. این ساندویچ طرز تهیه راحتی دارد که در این مقاله شرح داده می گردد.

طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ؛ 2 دستور تهیه متفاوت

وبلاگ آمیتیس تک | سرویس آشپزی - بد نیست بدانید که ساندویچ فیله مرغ در جنوب شهر آتلانتا به عنوان یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه معرفی شده است. پس شما هم دست به کار شوید و این ساندویچ را در منزل تهیه کنید که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. در ادامه دو دستور تهیه برای این ساندویچ گفته شده است.

1. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ

مواد لازم برای دو عدد ساندویچ
نمک3 قاشق غذا خوری + یک چهارم قاشق چایی خوری
شکر2 قاشق غذا خوری + 1 قاشق چایی خوری
آب2 پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان1 عدد
فلفل پاپریکا1 قاشق چای خوری
فلفل هندییک چهارم قاشق چای خوری
فلفل سیاهبه مقدار کافی
شیرنیم پیمانه
تخم مرغ1 عدد عظیم
پودر سوخارینیم قاشق چای خوری
آردسه چهارم فنجان
شیر خشک1 قاشق غذا خوری
روغن بادام زمینینیم پیمانه
نان همبرگر2 عدد
کره1 قاشق غذا خوری
خیار شور و گوجه و کاهوبه مقدار لازم برای بین ساندویچ

زمان لازم برای تهیه ساندویچ 2 ساعت

دستور تهیه

  • سینه مرغ را از وسط به دو قسمت نازک تر برش دهید و آن را درون یک کاسه بگذارید. 2 پیمانه آب،3 قاشق غذا خوری نمک و 2 قاشق غذا خوری شکر را به آن اضافه کنید. در کاسه را ببندید و آن را به مدت یک ساعت کنار بگذارید.
  • پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک با یکدیگر ترکیب کنید.
  • شیر و تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید و خوب بزنید.
  • آرد، شیر خشک، پودر سوخاری و نمک و شکر باقی مانده را با یکدیگر ترکیب کنید و دو قاشق غذاخوری از مایع شیر را به آن اضافه کنید تا آرد ها کمی مرطوب شوند.
  • یک تابه روی حرارت بگذارید و روغن بادام زمینی را درون آن بریزید.
  • سینه مرغ را از آب جدا کنید و روی دستمال مخصوص آشپزخانه بگذارید تا آب آن گرفته گردد سپس پاپریکا، فلفل هندی و مقداری فلفل سیاه روی آن بپاشید.
  • سینه مرغ را ابتدا درون ظرف شیر بزنید و سپس در ظرف آرد بگذارید تا دو طرف آن با آرد آغشته گردد.
  • دو طرف سینه مرغ را درون تابه سرخ کنید تا طلایی رنگ گردد. سپس آن را روی دستمال های روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته گردد.
  • نان همبرگر را از وسط باز کنید و داخل آن را روی تابه با حرارت بگذارید تا برشته گردد. سپس روی آن کره بمالید و کاهو یا خیارشور و یا گوجه بسته به ذائقه خودتان روی نان بگذارید.
  • سینه مرغ سرخ شده را به نان اضافه کنید و روی آن را با تکه دیگر نان بپوشانید.

ساندویچ خوشمزه فیله مرغ آماده سرو است …

2. طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ با پنیر

مواد لازم اندازه مقدار کالری
سینه مرغ 1 عدد هر 100 گرم 200 کالری
فلفل دلمه 1 عدد عظیمهر 100 گرم 15 کالری
گوجه فرنگی 1 عددهر 100 گرم 15 کالری
پیاز2 عدد عظیمهر 100 گرم 5 کالری
پنیر پارمسان3 قاشق غذاخوریهر 100 گرم 431 کالری
نمک و فلفل و آویشن مقداریهر 100 گرم 0 کالری
زنجفیل تازه (دلخواه)به اندازه یک بند انگشتهر 100 گرم 49 کالری

زمان لازم برای تهیه ساندویچ 1 ساعت

طرز تهیه

  • ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
  • فلفل دلمه را نیز نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.
  • سپس سینه مرغ را به صورت رشته های باریک برش دهید و به تابه اضافه کنید و تفت دهید.
  • وقتی سینه مرغ سرخ شده گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک تفت کوچک بدهید.
  • در مرحله آخر پنیر پارمسان را به مواد اضافه نموده، با مواد مخلوط کنید و زیر اجاق را خاموش کنید.
  • مواد آماده شده را بین نان باگت بگذارید و همراه با گوجه و خیار شور میل کنید.

ساندویچ خوشمزه فیله مرغ با پنیر آماده سرو است …

بیشتر بدانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با 2 دستور متفاوت

اگر شما نیز تجربه ای از درست کردن ساندویچ فیله مرغ دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می شناسید، آن را با ما در میان بگذارید. می توانید نظرات و سوالات خود را به وسیله بخش ارسال نظر در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ؛ 2 دستور تهیه متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ؛ 2 دستور تهیه متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید