مقالات نباید تنها مبنای پیشرفت علمی کشور باشند

به گزارش وبلاگ آمیتیس تک، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف گفت: مقالات علمی نباید تنها عامل پیشرفت علمی کشور باشند.

مقالات نباید تنها مبنای پیشرفت علمی کشور باشند

مهدی بهزاد عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف در گفت وگو با وبلاگ آمیتیس تک، گفت: همواره بین دانشگاه و صنعت و جامعه باید ارتباط مناسبی برقرار گردد.

او اضافه نمود: هرچه مدیران صنعت و مدیران دانشگاه از هم دور باشند زنجیره جا نمی افتد؛ بنابراین باید صنعت و جامعه در برنامه های مختلف مسائل خود را به دانشگاه ها ارائه دهند و آن ها هم توانمندی های خود را به اطلاع صنعت برسانند تا همکاری شکل بگیرد.

بهزاد توضیح داد: همکاران ما در دانشگاه ها مقالاتی می نویسند که بیشتر بر مبنای تئوری است؛ بنابراین تا زمانی که تئوری مطالب در صنعت دیده نگردد جایگاه علمی ارتقا پیدا نمی کند و ضروری است تا مقاله نویسی در صورتی باشد که استادان دانشگاهی مسائل صنایع را حل نمایند.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف اضافه نمود: مرز های دانش را باید تا جایی پیش ببریم که مشکل گشای صنعت باشند. تا زمانی که حلقه مثلث صنعت، دکتری و دانشگاه حل نگردد ممکن است رتبه علمی افزایش یابد، اما کاربرد آن در جامعه به روشنی دیده نخواهد شد.

بهزاد تاکید نمود: فعالیت های خوبی در زمینه های ارتباط دانشگاه ها با صنعت به صورت زنجیره ای انجام می گردد، ولی این فعالیت ها باید بسیار قوی تر باشند.

او گفت: متاسفانه ارتقای استادان به مقالات نوشته شده ارتباط دارد و زمانی که استادی می خواهد ترفیع بگیرد باید مقاله بنویسد نباید منتظر تاثیر ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه باشیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف گفت: باید مقالات علمی کاربردی شوند تا بتوانیم تاثیر دو سویه آن ها را ببینیم. ارتباط بین دانشگاه ها و صنعت و جامعه دیده می گردد، ولی باید بیشتر ارتقا پیدا کند.

بهزاد با بیان اینکه دانشگاه ها و صنعت نباید چشم انتظار برطرف مسائل از سمت خارج باشند، تاکید نمود: دانشگاه ها و صنعت برای برطرف مسائل باید نگاه داخلی داشته باشند و تعداد زیادی دانشگاه خوب در سطح کشور داریم، وقتی در خارج از کشور به نخبگان علمی امکانات بهتری داده می گردد، صد درصد آن ها مهاجرت می نمایند، در حال حاضر صنعت ایران از دانشجو حمایت نمی کند و آن ها هم حقوقی دریافت نمی نمایند.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: نباید تنها مقالات مبنای پیشرفت علمی کشور باشند، بلکه کاربرد آن ها در صنعت هم باید مبنا باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "مقالات نباید تنها مبنای پیشرفت علمی کشور باشند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقالات نباید تنها مبنای پیشرفت علمی کشور باشند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید