10 مورد از برترین غذاهای محلی ترکیه

به گزارش وبلاگ آمیتیس تک، محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای کشور ترکیه شامل کوکورچ، اسکندرکباب، شیش دروم، بورک، پای، کوفته، کالتی، منمن، دونر، و نام بالیک می باشد

10 مورد از برترین غذاهای محلی ترکیه قطعاً یکی از خاطره انگیزترین بخش های هر سفری، زمانی است که برای خوردن غذا به رستوران های آن کشور می رویم. در این بین کشور ترکیه که مقصد همیشگی سفرهای ما ایرانیان است دارای تنوع غذایی فوق العاده زیاد و مقرون به صرفهی است که تجربه کردن برترین این غذاها می تواند لذت سفرتان را دو چندان کند. ترک ها هرچقدر که متخصص پختن غذاهای محلی خوب هستند، همان قدر در پختن غذاهای اروپایی مانند پیتزا، لازانیا و غذای فست فودی بد هستند.

1. کوکورچکوکورچ یک غذای فوق العاده خوشمزه است، البته اگر بدانید که چه بخشی از بدن گوسفند را در این غذا می خورید شاید کمی تعجب کنید. Kokorec یک غذای تهیه شده از روده گوسفند است که به شدت خوشمزه است و به صورت یک ساندویچ ساده و مقرون به صرفه در بیشتر خیابان های ترکیه تهیه می گردد. برترین نوع این ساندویچ را می توانید در شهرهای بشیکتاش و استانبول میل کنید. توجه داشته باشید که ذاتا این غذا کمی تند است و ممکن است با ذائقه همه جور نباشد.

2. اسکندرکباببه شما هشدار می دهم که ترکیه را قبل از خوردن اسکندر کباب ترک نکنید. این نوع کباب شباهت زیادی به دونر کباب دارد و تقریباً می توانید در بیشتر رستوران های ترکیه سفارش دهید. البته قیمت این غذا کمی بالاست و در حدود 4تا5 یورو برای شما هزینه خواهد داشت. این غذا ترکیبی از گوشت گوسفند، نان تازه پخته شده، سس گوجه فرنگی، کره و ماست است. خوشمزه ترین اسکندر کباب ترکیه را می توانید در شهر بورسای میل کنید.

3. شیش دروماین نوعی دیگر از کباب لقمه است که در کنار خیابان های ترکیه می توانید آن را پیدا کنید. این کباب با گوشت های تکه شده مختلفی چون مرغ، گاو و گوسفندی تهیه می گردد. آشپزان این گوشت ها را از شب قبل در آب لیمو و روغن زیتون می خوابانند و روز بعد آنها را سیخ نموده و کباب می نمایند. معمولاً این کباب به همراه سبزیجات مختلف سرو می گردد. برترین محل خوردن این کباب در اطراف میدان تقسیم استانبول است.

4. بورکبورک یکی دیگر از غذاهای معروف ترکیه ست. برای تهیه آن معمولاً گوشت ، پنیر، سیب زمینی و اسفناج را در بین لایه خمیری پوشانده و سپس آن را سرخ می نمایند. انواع مختلفی از بورک وجود دارد که به نام های سیگارا و سوبورگ می توان آنها را تهیه کرد و برای خوردن یک صبحانه و عصرانه خوب میل کنید.

5. پایاین یک نوع پیتزای محلی و مخصوص ترکیه است که معمولاً در یک کوره بزرگ پخته می گردد. مواد تشکیل دهنده این پیتزای ترکی گوشت، مرغ، پنیر و سبزیجات است.

6. کوفتهیک مدل نسبتا شبیه به همان کوفته خودمان است. در مدل تهیه کوفته ترکی بیشتر گوشت را سرخ می نمایند و با سس گوجه فرنگی، فلفل، سبزیجات، سیر و گوجه میل می نمایند. این غذا هم در بیشتر رستوران های ترکیه یافت می گردد اما پیشنهاد ما این است که کوفته ترکی را در رستوران kofteci استانبول میل کنید.

7. کالتیKahvalti به معنای میز صبحانه ترکی است. در میزی که برای شما چیده می گردد حداقل 4 نوع پنیر، 2نوع زیتون، چند مدل خاص نان، کره، مربا، شیرینی در آن یافت می گردد و می تواند آغاز نماینده یک روز هیجان انگیز در ترکیه باشد.

8. منمنmenemenیک شکل تازه از تخم مرغ است که شما را وارد یک دنیای تازه از نیمروها می نماید. برای تهیه آن ابتدا سبزیجات تازه، پیاز، فلفل و گوجه فرنگی را با هم خوب مخلوط می نمایند و سپس در مرحله آخر تخم مرغ را به آن اضافه می نمایند و خوب آن را می پزند. این یک غذای مناسب برای صبحانه است و می توانید روزتان را با خوردن آن آغاز کنید.

9. دونردونر یکی از معروف ترین غذاهای ترکیه است که تبدیل به یک برند مهم غذایی در این کشور شده است. در ترکیه 5 و 6 رستوران تخصصی دونر کباب وجود دارد که می توانید بعد از خوردن آن مفهومی تازه از کباب را تجربه کنید. این غذا را می توانید در استانبول پیدا کنید اما توصیه ما این است که برای خوردن برترین نمونه از دونر کباب به خیابان Kemeralti در ازمیر بروید.

10. نام بالیکBalik Ekmekاین ساندویچ ماهی بیشتر در بوسفور استانبول پیدا می گردد که در مدل های مختلفی نیز تهیه می گردد. اما پرطرفدارترین این ساندویچ، مدل درست شده با ماهی نمکی است که همراه با سالاد سرور می گردد. این غذا در کنار خیابان ها نیز درست می گردد اما پیشنهاد ما این است که این غذا را در رستوران بخورید.

منبع: سایت ستاره

منبع: راسخون

به "10 مورد از برترین غذاهای محلی ترکیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 مورد از برترین غذاهای محلی ترکیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید